mandag 14. mai 2012

Oppsummering

Foto.
Jeg synes det har vært veldig kjekt å jobbe og lære mer om fotografi. Dette er et emne jeg alltid har hatt lyst å lære mer om, men har aldri fått gjort noe. Derfor ble jeg glad når vi skulle ha foto. Jeg synes faget har en god struktur. Vi lærer det som er grunnleggende, og ikke avanserte innstillinger. Dette fungerte bra for meg. Jeg har lært mye, og føler virkelig at jeg har fått noe ut av faget. Halvåret med foto har vært bra! Siden jeg ikke er godt bevandret innenfor foto, så har jeg fått nok utfordringer i faget. Det er mange teknikker som jeg brukte mye tid på å finne ut av, og som jeg strevet en del med. 

Blogging.
Bloggen har vært en plattform som har fungert bra i forhold til faget. Vi trengte et sted som kunne være et bra sted for å vise bilder, der de kom i fokus. Dette stedet måtte også kunne lagre bilder og ta vare på dem. Bloggingen har gått bra. Litt tidkrevende å sette seg inn i oppsettet og hvordan man skal bruke blogger.com. Utfordringen har vært i skrivingen. Det har vært ganske vanskelig å ordlegge seg på en måte som er saklig og som fungerer. Dette er noe jeg synes har blitt bedre ut gjennom bloggen min. 

Fra besøket på Bryne

Arbeidsmetoder.
Arbeidsmetodene i faget har vært varierte. Vi har for det meste jobbet individuellt, men har hjulpet hverandre i mindre grupper. Det har fungert bra. Vi har vært på mange ekskursjoner, noe som jeg synes har vært veldig lærerikt. Det har gitt oss en mulighet til å se og oppleve hvordan foto kan brukes i ulike sammenhenger, og for å uttrykke ulike virkemidler. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar